Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Schick se Sampdorii nepostaví, na tréninku AS Řím se lehce zranil

Řím – Soutěžní debut Patrika Schicka v dresu římského AS se odkládá. Podle agentury ANSA utrpěl jednadvacetiletý útočník během tréninku lehké zranění a přijde o ligové střetnutí na půdě bývalého zaměstnavatele Sampdorie. V ohrožení je navíc i start v úterním duelu Ligy mistrů proti Atléticu Madrid.

Patrik Schick
zdroj: imago sportfotodienst autor: Insidefoto

Zápas 3. kola italské nejvyšší soutěže se měl hrát na janovském stadionu v sobotu večer, ale kvůli hrozbě silných bouřek byl odložen. Nový termín dosud nebyl stanoven. Pokud počasí dovolí, mohl by se uskutečnit v neděli.

Schick zamířil do Říma minulý týden prostřednictvím hostování právě ze Sampdorie a za rok do hlavního města přestoupí natrvalo. Podle médií by se mělo odstupné pohybovat okolo 42 milionů eur, což by z odchovance pražské Sparty učinilo nejdražší posilu v historii AS. Rekord dosud patřil Gabrielu Batistutovi, který v roce 2000 přišel z Fiorentiny za 36 milionů eur.

Český reprezentant odehrál v minulém ročníku Serie A 35 zápasů a připsal si 13 gólů a 5 asistencí. V novém ročníku nastoupil zatím k jedinému utkání a hned šlo o premiéru v dresu "Vlků". Minulý pátek odehrál 23 minut v exhibičním utkání proti brazilskému Chapecoense.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články