Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Ibrahimovic bude opět oblékat dres United. V Manchesteru podepsal novou smlouvu

Manchester – Po loňské sezoně a vážném zranění kolena s ním Manchester United neprodloužil smlouvu a vše nasvědčovalo, že Zlatana Ibrahimovice čeká hledání nového zaměstnavatele. Švédský kanonýr však nakonec bude u Red Devils pokračovat. Anglický klub oznámil, že s pětatřicetiletým fotbalistou podepsal roční kontrakt.

Zlatan Ibrahimovič slaví vítězství v Ligovém poháru
zdroj: REUTERS autor: Darren Staples

"Jsem zpět, abych dokončil, co jsem začal," uvedl Ibrahimovic, který se zotavuje po vážném zranění kolena. "Já i klub jsme měli od začátku jasno, že tady budu pokračovat. Už se těším, až si zase zahraju na Old Trafford, ale nesmím nic uspěchat. Ještě mě čeká dost práce, než se dostanu do potřebné kondice," dodal.

Návrat trojnásobného vítěze italské ligy a čtyřnásobného šampiona francouzské ligy nechce uspěchat ani trenér José Mourinho. "Mám velkou radost z toho, jak se Zlatan uzdravuje a že ho máme zase zpátky," prohlásil. "Po tom, co předvedl v minulé sezoně, si naši důvěru zaslouží. Musíme být však trpěliví a věřím, že ve druhé polovině sezony nám hodně pomůže," řekl.

Ibrahimovic přišel do Manchesteru před rokem a za United odehrál 46 zápasů a dal 28 gólů. Sezonu mu však v dubnu předčasně ukončilo zranění kolena a bývalý hráč Ajaxu, Juventusu, Interu Milán, AC Milán, Barcelony nebo Paris St. Germain přišel mimo jiné o vítězné finále Evropské ligy. V červnu ho vedení klubu zařadilo na listinu propuštěných hráčů, což rozvířilo spekulace o jeho budoucnosti.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články