Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

O Kadeřábka se zajímaly jiné kluby, on ale prodloužil smlouvu v Hoffenheimu

Hoffenheim – Za dobré výkony se dočkal odměny. Pavel Kadeřábek si vysloužil v Hoffenheimu novou smlouvu. S čtvrtým celkem posledního ročníku německé bundesligy prodloužil smlouvu až do června 2021.

"Jsem spokojený a především šťastný, že Hoffenheim novou smlouvou potvrdil také svoji spokojenost se mnou," prohlásil po podpisu smlouvy Kadeřábek, jehož původní kontrakt měl platnost do léta 2019.

O služby pětadvacetiletého pravého obránce se zajímaly i jiné kluby z Německa a dalších evropských soutěží, ale český reprezentant se rozhodl setrvat v klubu, do něhož přestoupil ze Sparty v roce 2015 a v jehož dresu odehrál 50 bundesligových zápasů.

"Hoffenheim byl pro nás od začátku jednoznačnou prioritou a vlastně i jedinou možností. V klubu vše funguje na jedničku, na podzim si zahrajeme evropské poháry, trenér mi věří a já jsem přesvědčen, že vysokou laťku z minulé sezony můžeme ještě překonat. Potenciál je v týmu obrovský," konstatoval spokojený Kadeřábek.

Spokojený s dohodou byl i Kadeřábkův agent Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest. "Pavel je vnímán i hodnocen jako jeden z nejlepších krajních obránců v rámci celé bundesligy. Jednání tak byla poměrně rychlá, především pak byla vedena v přátelské atmosféře a v jednoznačné shodě všech stran. Potvrdilo se nám také to, že dva roky zpátky jsme u přestupu Pavla postupovali správně," zhodnotil.

Kadeřábek je v současnosti v plné přípravě s týmem a už se nemůže dočkat bojů v předkole Ligy mistrů, kam se Hoffenheim díky čtvrtému místu v loňské sezoně dostal. "Uvidíme, jaké štěstí budeme mít při losu, ale strach nemusíme mít z nikoho. Je pro nás důležité, že minimálně základní skupinu Evropské ligy máme jistou a v každém případě si užijeme pohárový podzim," řekl český reprezentant, jenž si Evropskou ligu už zahrál v dresu Sparty.

"V kombinaci s  bundesligou se bude jednat o náročný program, ale kádr máme dostatečně široký i kvalitní. Celý klub se těší," dodal muž s 28 starty v národním týmu.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články