Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
WA Race Walking Tour Gold - Poděbrady

Fotbalový reprezentant Rosický absolvoval další operaci

Londýn - Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický, který od ledna nehraje kvůli potížím s podkolenní šlachou, se podrobil v pondělí další operaci. Záložník Arsenalu podstoupil zákrok v Německu, kde nyní stráví několik týdnů při rekonvalescenci.

Tomáš Rosický
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Londýnský klub o tom dnes stručně informoval na svém webu s tím, že šlo o "rutinní revizní chirurgický zákrok, který byl úspěšný". Po návratu z Německa se má Rosický znovu zapojit do rehabilitačního programu, který mu sestaví kluboví lékaři. 

Více informací o Rosického operaci nechtěl poskytnout ani hráčův agent Pavel Paska. "Stále platí dohoda s klubem, že se ke zdravotnímu stavu Tomáše bude vyjadřovat pouze Arsenal. I proto nelze ani přiblížit místo, kde se bude nyní rehabilitovat," řekl fotbalistův manažer.

Operace by měla léčbu urychlit

Rosický absolvoval první operaci v květnu v Londýně. Už předtím oznámil, že se kvůli zranění nebude moci zúčastnit mistrovství Evropy. Na začátku srpna kouč Arsenalu Arséne Wenger uvedl, že by se český záložník mohl vrátit na hřiště v září. Místo toho však Rosického začalo operované místo bolet a musel přerušit přípravu. 

V dalších týdnech musel francouzský trenér předpovědi o návratu českého hráče neustále měnit. Naposledy koncem října Wenger prohlásil, že by se Rosický měl objevit v dresu Arsenalu na přelomu roku. 

Pondělní operace by podle neoficiálních informací měla léčbu urychlit.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články