Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Sokol Kozojedy deklasoval Vysokou Libyni a udržel se v boji o postup

Kozojedy - Projekt Můj fotbal živě pokračoval zápasem Sokolu Kozojedy proti Sokolu Vysoká Libyně. Duel, který do vysílání vybrali fanoušci napříč Českou republikou, nabídl souboj třetího celku IV. třídy Plzeňského kraje s posledním. Domácí tým potvrdil před více než 1000 diváky roli favorita, zvítězil 4:1 a snížil manko na vedoucí Dolní Bělou. Dvěma góly zazářil Martin Pánek, nejlepší střelec soutěže. 

Prestižní derby regionálních rivalů se od slavnostního ceremoniálu, během něhož zazněla mimo jiné i hymna Ligy mistrů, neslo v přátelském duchu. Obě mužstva působila aktivně a mnohokrát ohrozila branku soupeře. Individuální schopnosti ukazovali především nejlepší kanonýři IV. třídy Plzeňského kraje - Martin Pánek a Lukáš Jindra. 

S konečným výsledkem byl pochopitelně více spokojen domácí útočník. První gól vstřelil po obrovské chybě hostující defenzivy a druhou trefu mu oku lahodící "patičkou" nezištně připravil kapitán Pavel Volín.

Jindra těsně před odchodem do kabin nekompromisní ranou zkorigoval a po změně stran měl na kopačce druhý zásah, ale brankáře Václava Hacha ze samostatného úniku nepřekonal. Kozojedy proto snížily náskok Dolní Bělé, který je aktuálně čtyřbododový. Vysoká Libyně zůstává poslední s výraznou ztrátou. 

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články