Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Pulis: Wenger chce pokračovat v Arsenalu. Byl bych překvapený, kdyby odešel

Londýn - Ačkoliv se probíhající sezona nevyvíjí pro Arsenal příliš příznivě, zůstane trenérem "Kanonýrů" zřejmě i nadále Arséne Wenger. Kouč West Bromwiche Tony Pulis prozradil, že mu francouzský kolega po sobotním vzájemném zápase odhalil přání pokračovat v londýnském klubu, kde mu v létě končí smlouva.

Arséne Wenger
zdroj: Reuters autor: Michael Dalder

Wenger je momentálně pod velkým tlakem. Jeho svěřenci, mezi které patří i brankář Petr Čech, znovu vypadli už v osmifinále Ligy mistrů po dvou debaklech 1:5 s Bayernem Mnichov.

V anglické lize "Kanonýři" prohráli čtyři z posledních pěti zápasů a propadli se až na šesté místo tabulky. Proti Wengerovi také při zápasech protestuje čím dál víc fanoušků.

Sedmašedesátiletý trenér, který vede Arsenal od roku 1996, se prý ohledně budoucnosti už rozhodl a svůj úmysl brzy oznámí. Podle médií Wenger přijme nabídku na dvouleté prodloužení kontraktu, což naznačil i Pulis.

"Byl bych překvapený, kdyby odešel, protože mi to řekl," uvedl kouč WBA, jehož tým v sobotu doma porazil Arsenal 3:1.

"Podle mě je to nejlepší trenér v historii Arsenalu. Mohou skončit v nejlepší čtyřce a vyhrát Anglický pohár. Myslím, že to není špatné. Ale lidem už dnes respekt nic neříká," doplnil Pulis.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články