Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Smršť z úvodu rozhodla, Valencie pokořila Real Madrid

Valencie - Překvapení, které se rodilo od samého počátku, viděli fanoušci na stadionu Mestalla. Dva slepené góly totiž zajistily Valencii senzační skalp Realu Madrid. Brankáře Navase postupně překonali Zaza s Orellanem, čímž určili ráz celému utkání. Cristiano Ronaldo sice ještě před přestávkou snížil, ale další zásah už "Bílý balet" nepřidal. Tabulku španělské ligy nicméně stále vede s bodovým náskokem před Barcelonou. 

Zklamaný Cristiano Ronaldo po porážce ve Valencii
zdroj: REUTERS autor: Heino Kalis

Úřadující šampion Ligy mistrů potvrdil negativní bilanci z posledních let. Ve Valencii totiž vyhrál jedinkrát z posledních pěti soutěžních duelů.

Už ve čtvrté minutě otevřel skóre povedenou ranou z otočky Simone Zaza a za pět minut zvýšil Fabián Orellana. Hosté se vzpamatovali až v předposlední minutě první půle, kdy snížil přesnou hlavičkou Cristiano Ronaldo. Portugalský fenomén si připsal patnáctý gól v tomto ročníku La Ligy.

Po změně stran už madridský favorit nedokázal s výsledkem nic udělat a utrpěl druhou ligovou porážku. Valencie vzhledem k druhému vítězství za sebou poskočila na 14. místo.

Španělská fotbalová liga - 16. kolo:

Valencie - Real Madrid 2:1 (4. Zaza, 9. Orellana - 44. Ronaldo).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články