Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Plzeň, Slavia i Sparta zahájily ligové pokračování domácím vítězstvím

Praha ‒ "Povinnými" triumfy nad celky z chvostu tabulky vstoupily do jarního kolotoče nejvyšší soutěže Plzeň a Slavia. Viktoria rozhodla o hubené výhře 1:0 nad poslední Příbramí v 71. minutě, kdy se prosadil střídající Krmenčík. Stejným poměrem zvítězila i Sparta, a to nad Bohemians 1905. Sešívaní bez výraznějších problémů zdolali Jihlavu 2:0. Fotbalisté Liberce ani Zlína gól nedali, vzájemný duel skončil 0:0.

Milan Škoda slaví jednu ze svých tref do sítě Jihlavy
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

Plzeň ‒ Příbram 1:0

V koncovce se trápili, přesto získali důležité tři body. Úřadující šampioni z Plzně totiž dlouho hledali recept na výborně chytajícího Aleše Hrušku. Kouzlo příbramského brankáře ukončil až dvacet minut před koncem Michael Krmenčík, který přišel z lavičky náhradníků a rozhodl o vítězství Západočechů.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/349204-stridajici-zolik-krmencik-spasil-plzen-v-duelu-s-pribrami/)

Slavia Praha ‒ Jihlava 2:0

Dva góly reprezentačního útočníka Milana Škody zajistily pražské Slavii přesvědčivou výhru 2:0 nad Jihlavou. Mužstvo z Edenu v utkání dominovalo a brankový rozdíl mohl být mnohem výraznější. Přesto si svěřenci Jaroslava Šilhavého připsali do tabulky plný počet bodů.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/349203-skoda-se-strelecky-cinil-slavia-vstoupila-do-jara-skalpem-jihlavy/)

Teplice ‒ Brno 1:1

Třetí gól Martina Filla v letošní sezoně nakonec nezajistil Teplicím vítězný vstup do jarní části. Ve 34. minutě totiž zamířil do vlastní branky Tomáš Vondrášek a stanovil konečný výsledek 1:1. Domácím tak i nadále patří šesté místo, Zbrojovka poskočila na dvanáctou pozici.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/349201-brno-vydolovalo-z-teplickych-stinadel-cennou-remizu-1-1/)

Slovácko ‒ Jablonec 0:0

Bezbrankovou remízou Slovácka s Jabloncem skončil úvodní duel jarní části nejvyšší soutěže. Domácí mužstvo sice souseda v tabulce přehrávalo, ale síť za zády brankáře Hrubého rozvlnit nedokázalo. Závěrečný tlak se vzhledem k vyloučení Daníčka ze 72. minuty nekonal.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/349200-slovacko-si-v-jarni-premiere-rozdelilo-body-s-jabloncem/)

Sparta ‒ Bohemians 1905 1:0

Fotbalisté Sparty porazili v prvním jarním kole Bohemians 1905 1:0 a stále ztrácí čtyři body na první Plzeň, která má však zápas k dobru. Jedinou branku malého pražského derby na Letné dal v 36. minutě záložník Aleš Čermák.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/349265-cermak-zaridil-sparte-hubenou-vyhru-nad-klokany-1-0/)

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy po utkání Sparta - Bohemians 1905

Karviná ‒ Mladá Boleslav 1:1

Mladá Boleslav neukončila čekání na výhru ani pod novým trenérem Martinem Svědíkem, když její hráči remizovali 1:1 na hřišti Karviné. Na vítězství tak čekají od října už sedm utkání. Karviná dokonce vedla po gólu Lukáše Budínského, krátce nato srovnal Ladislav Takács.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/349267-svedik-zacal-staci-v-boleslavi-proti-karvine-ztratou/)

Hradec Králové ‒ Dukla Praha 0:2

Dukla Praha do jarní části sezony vstoupila důležitou výhrou 2:0 na hřišti Hradce Králové. Vítězný gól dal z přímého kopu Jakub Podaný, v nastavení tři body potvrdila zimní posila Jan Holenda. Dukla se tak vzdálila sestupovým příčkám na šest bodů.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/349271-dukla-dorazila-do-hradce-auty-a-zvitezila-2-0/)

Liberec ‒ Zlín 0:0

V pondělní dohrávce se fanoušci gólu nedočkali. Na stadionu U Nisy sice nebyla nouze o šance, ale ani jeden z týmů své střelecké příležitosti nedokázal proměnit. Slovan tak prodloužil sérii bez ligového vítězství, která aktuálně čítá sedm utkání, a patří mu dvanáctá pozice. Zlín zůstává čtvrtý.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/349341-liberec-zahajil-jarni-misi-bezbrankovou-remizou-se-zlinem/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články