Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Příbram pod vedením Tobiáše nestačila na druholigové Táborsko

Praha - Fotbalisté Příbrami v premiéře pod novým trenérem Kamilem Tobiášem prohráli ve svém úvodním utkání Tipsport ligy s druholigovým Táborskem 0:2. Jihočechům zařídili vítězný vstup do vyšehradské skupiny A zimního přípravného turnaje svými brankami v druhém poločase Aleš Kočí a Vojtěch Gebert.

Příbramský Tomáš Pilík
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

Příbram v Praze nastoupila bez většiny opor. Poslední tým prvoligové tabulky nenasadil brankáře Hrušku, obránce Jiránka, záložníky Pilíka, Rezka a Trappa ani útočníka Mahmutoviče a předzápasovým favoritem se tak stalo Táborsko. Jihočeský celek měl také více příležitostí a po prostřídání sestavy v druhé půli rozhodl.

"Nijak zvlášť jsem to neprožíval. Je to přátelské utkání a takových nás ještě do začátku jara čeká spousta. Takže jsem z toho nijak zvláštní pocity neměl," řekl po premiéře Tobiáš. "Zkoušíme hráče, tlačí nás bota na dvou postech - krajní obránce a hrotový útočník. Budeme se to snažit řešit," dodal syn bývalého hlavního trenéra Příbrami ostříleného Pavla Tobiáše.

Fotbalová Tipsport liga:

Skupina A (Vyšehrad):

1. FK Příbram - Táborsko 0:2 (0:0) Branky: 57. A. Kočí, 83. Gebert. Sestava Příbrami: O. Kočí (46. Vlade) - Pecháček, Vávra, Chaluš, Ferrara - Ježdík, Krameš - Bazal, Januška, Ekmekci (46. Frizoni) - Ayong. Trenér: K. Tobiáš.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články