Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Hoffenheim vyhrál popáté za sebou a vrátil se do čela bundesligy

Berlín - Nováček bundesligy Hoffenheim pokračuje ve vítězném tažení domácí soutěží a po pátém tříbodovém zisku za sebou se vrátil do čela tabulky o bod před Leverkusen, který na prvním místě vydržel jediný den. Hoffenheim nedal v 11. kole šanci Karlsruhe, na vysoké výhře 4:1 se podílel dvanáctou a třináctou brankou v sezoně čtyřiadvacetiletý bosenský útočník Veded Ibiševič, suverénní lídr tabulky střelců. Dvakrát se trefil i Nigerijec Chinedu Obasi.

Hráči Hoffenheimu se opět radují
zdroj: www.tsg-hoffenheim.de

Na třetí místo se dostal Bayern Mnichov, který doma zdolal Bielefeld 3:1 a připsal si již čtvrtou výhru za sebou. Dlouho vyrovnaný zápas rozhodl čtvrt hodiny před koncem Ribéry a definitivní pojistku přidal v závěru z penalty Podolski.

Brémy ukončily čtyřzápasové čekání na vítězství a na domácím stadionu deklasovaly Herthu Berlín 5:1. V brance hostů nenastoupil kvůli zranění český brankář Jaroslav Drobný. Za domácí Werder se dvakrát trefil kanonýr Pizarro, který je se sedmi brankami nejlepším střelcem klubu.

Hannover doma přesvědčivě porazil Hamburk a soupeři Slavie v Poháru UEFA nasázel tři branky. Tu poslední vstřelil 10 minut před koncem český útočník Jiří Štajner. Hosté, kteří prohráli potřetí v sezoně, nastoupili v sestavě Rost - Silva, Reinhard, Mathijsen, Demel - Jarolím, Trochowski, Aogo (75. Thiago Neves) - Guerrero (27. Pitriopa), Petrič, Olič.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články