Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

Elegantní Zlín dál létá v oblacích, Sparta jen remizovala s Libercem

Praha – Jako by popírali své papírové kvality, tak po třinácti ligových kolech stále působí zlínští fotbalisté. Týmu se daří, hraje o samé čelo tabulky a potvrdil to i v duelu s Brnem, které porazil 2:1. Úplně opačné problémy řeší hráči Příbrami, nicméně tentokrát měli po čase důvod k radosti. Duklu porazili 3:1. Mnoho radosti si naopak neužili sparťané, kteří více než polovinu zápasu s Libercem hráli bez vyloučeného Dočkala a nakonec z utkání vytěžili jen bod. Dařilo se Plzni, která si poradila s Jabloncem a pevně se usídlila na čele tabulky.

Radost hráčů Zlína
zdroj: ČTK autor: Omelka Josef

Zlín – Brno 2:1

Zlín na domácím hřišti uspěl proti Brnu, zvítězil 2:1 a prodloužil svou domácí neporazitelnost na deset zápasů. Branky Zlína vstřelili Haris Harba a David Štípek, jediný gól Brna zaznamenal Michal Škoda.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/343425-zlin-doma-porazil-brno-a-vysplhal-se-na-druhe-misto-tabulky/)

Slovan Liberec - Sparta Praha 0:0

Jak Sparta, tak Liberec zůstávají v letošní ligové sezoně za očekáváním a ve vzájemném souboji tak oba týmy potřebovaly zvítězit. Slovan po vyloučení letenského záložníka Bořka Dočkala hrál celý druhý poločas "přesilovku", jenže nedokázal vstřelit branku, a duel tak skončil bezbrankovou remízou.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/343468-dockal-se-nechal-vyloucit-v-prvni-puli-a-sparta-remizovala-s-libercem-bez-branek/)

Viktoria Plzeň - Jablonec 3:1

Viktoria se zdá být na nejlepší cestě za obhajobou mistrovského titulu. Zatímco většina aspirantů na příčky nejvyšší ve 13. kole zaváhala, plzeňští si dokráčeli pro vítězství 3:1 nad Jabloncem a na čele tabulky mají už čtyřbodový náskok na druhý Zlín. Největší rival Plzně, pražská Sparta, ztrácí na vedoucí celek dokonce 9 bodů. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/343499-plzen-si-poradila-s-jabloncem-a-vede-ligu-o-ctyri-body/)

Příbram – Dukla Praha 3:1

Petr Rada po čase nemusí schovávat hlavu do dlaní. Jeho Příbram porazila ve 13. kole Duklu Praha 3:1 a připsala si teprve druhé vítězství v sezoně. Příbram se schovává na samém konci tabulky, aktuální triumf ale může slibovat lepší časy pro středočeský klub.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/343434-pribram-umi-prekvapit-dukla-si-odvazi-porazku-1-3/)

Příbramský Tomáš Pilík
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

Karviná  Slovácko 0:1

Teprve druhou výhru z posledních devíti zápasů si připsali fotbalisté Slovácka. Tým z Uherského Hradiště zvítězil díky gólu Francise Koného 1:0 a posunul se na jedenácté místo tabulky. Karvinský nováček na svém stadionu potřetí za sebou nebodoval naplno a je sedmý. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/343492-kone-vystrelil-slovacku-vyhru-nad-karvinou/)

Teplice – Hradec Králové 0:1

Hradec Králové utnul sérii pěti porážek a získal cennou venkovní výhru z Teplic. O vítězství 1:0 a důležitých třech bodech, díky kterým se nováček soutěže vzdálil sestupovým místům, rozhodl Schwarz.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/343435-hradec-se-zmatoril-a-ziskal-dulezite-body-v-teplicich/)

Jihlava – Mladá Boleslav 2:1

Fotbalisté Jihlavy zaskočili v předehrávce 13. ligového kola favorizovanou Mladou Boleslav a díky gólům Rabušice a Urblíka vyhráli 2:1. Vysočina tak zaznamenala své vůbec první vítězství v sezoně.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/343372-jihlava-poprve-v-sezone-vyhrala-mladou-boleslav-porazila-2-1/)

Slavia – Bohemians 1905 1:1

Sérii bez porážky protáhli na osm ligových střetnutí, domácí remíza s Bohemians 1905 je však pro fotbalisty ambiciózní Slavie pochopitelně ztrátou. Svěřence Jaroslava Šilhavého zastihl úvod duelu v nedbalkách, za což je potrestal hostující Michal Šmíd gólem už po čtyřech minutách. Kanonýr Škoda sice vzápětí vyrovnal, ale více už sešívaní nestihli a odmítli šanci poskočit na druhé místo před Zlín.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/343449-vrsovicke-derby-skoncilo-prekvapivou-remizou-1-1/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články