Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Fotbal Extra: Je Zlín jako Leicester? A kdo stál za vzestupem Baráka ze Slavie?

Praha - Nejvyšší česká fotbalová soutěž vstupuje do druhé třetiny a samozřejmě, že u toho nesmí chybět další díl pořadu Fotbal Extra. V něm se podrobněji zaměříme na dva přímé přenosy, pozveme vás na všechny zápasy 11. kola a taky vám nabídneme vaše nejlepší postřehy ze sociálních sítí. Premiéru sledujte ve čtvrtek od 20:05 na ČT sport nebo na našem webu a reprízu v pátek v 8:00.

Zamíříme do Zlína, kde válí místní Fastav. I když nezvládl poslední dva zápasy, tak jsou Zlínští pořád vnímáni jako senzace ligy. Všimli si toho i v Anglii, kde je přirovnávali k Leicesteru City, který senzačně v minulé sezoně získal titul. Ano, jistá podoba tu je. A tak jsme s trenérem Bohumilem Páníkem porovnali hráče obou klubů na jednotlivých postech.

V další části zamíříme za Antonínem Barákem, mladou oporou záložní řady Slavie. Do pražského klubu přišel jednadvacetiletý hráč z Příbrami, která je momentálně na sestup. Středočeši ale tradičně patří mezi největší líhně mladých talentů. Na tom má zásluhu muž, jenž vychoval doma i mladého Antonína. 

Hlavní zprávy

Nejčtenější články