Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Vydra dal první gól za Derby, tým ale k výhře v Championship nedovedl

Londýn – Premiérovou trefu v dresu Derby County má za sebou Matěj Vydra, jeho týmu to ale ke kýženému vítězství nepomohlo. Derby prohrálo 1:2 s Blackburnem a nachází se v pásmu sestupu. Z českých hráčů se v Championship dařilo i Jiřímu Skalákovi, který asistoval u druhé branky Brightonu při výhře nad Barnsley (2:0).

Oslava Matěje Vydry
zdroj: Reuters

Ve svém čtvrtém zápase po přestupu z Watfordu oslavil Vydra premiérovou trefu, když v 69. minutě zužitkoval pas od Anyi, s nímž se potkal v předchozím působišti. Hosté ale rychle zareagovali. O minutu později srovnal Emnes, jenž v Blackburnu hostuje z prvoligové Swansea, a o chvíli později dokonal obrat Graham.

Derby se po devátém kole nachází na sestupové 22. pozici s pouhými šesti body na kontě. Brighton je na opačném pólu tabulky. Se 17 body se drží na třetím místě, k čemuž přispěly i dnešní dvě Murrayho branky do sítě Barnsley.

Anglická druhá fotbalová liga - 9. kolo: Derby - Blackburn 1:2 (za domácí gól Vydra), Brighton - Barnsley 2:0, Fulham - Bristol 0:4, Leeds - Ipswich 1:0, Norwich - Burton 3:1, QPR - Birmingham 1:1, Reading - Huddersfield 1:0, Rotherham - Cardiff 1:2, Sheffield Wednesday - Nottingham 2:1, Wolverhampton - Brentford 3:1, 18:30 Aston Villa - Newcastle.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články