Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Kováčova branka pomohla Spartaku k ligové výhře nad Grozným

Moskva - Český fotbalový reprezentant Radoslav Kováč se svým druhým gólem v letošním ročníku ruské ligy podílel na vítězství Spartaku Moskva 3:1 nad Těrekem Groznyj. Kováč, který dnes nastoupil ve středové řadě, zvýšil v 61. minutě po kombinaci s Fathim a Pavlenkem na tříbrankový rozdíl. Celý zápas v dresu Spartaku, kterému v tabulce patří čtvrté místo, odehrál i Martin Jiránek.

Radoslav Kováč
zdroj: spartak.com

Jan Koller ani jeho spoluhráči z Křídel sovětů Samara se proti Kazani neprosadili a na stadionu vedoucího celku soutěže prohráli 0:3. Vítězný Rubin, jehož branky vstřelili Argentinec Ansaldi, ruský útočník Bucharov a Ekvádorec Noboa, má v čele tabulky desetibodový náskok před CSKA Moskva. Tomu zbývá do konce ligy sehrát ještě pět zápasů. 

Bývalý reprezentační útočník Koller, který po svém letním přestupu dal v Samaře pět gólů a dotáhl se těsně za trojici nejlepších střelců klubu, odehrál v Kazani celý zápas stejně jako jeho krajan Jiří Jarošík ve středové řadě. V on-line reportáži na serveru gazeta.ru sice autor vyzdvihl Kollerovu neutuchající bojovnost, domácí defenziva mu však skórovat nedovolila. 

V boji o udržení v nejvyšší soutěži si polepšily Chimki po vítězství 3:1 nad Vladivostokem. Dnes se v 26. ligovém kole hraje ještě zápas Jaroslavl - Nalčik. 

Výsledky - 26. kolo:

Chimki - Vladivostok 3:1, Kazaň - Samara 3:0, Spartak Moskva - Groznyj 3:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články