Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Dočkal poslal vzkaz majiteli Steauy: Přáli si nás už jiní, a jak to dopadlo

Praha – Když po losu 3. předkola Ligy mistrů dostala Steaua Spartu, majitel Gigi Becali prohlásil, že si českého soupeře přál. Na tyto slova před vzájemným střetnutím zareagoval Bořek Dočkal, podle kterého měli podobné tužby už jiní a pražský celek je nakonec nemile překvapil.

Bořek Dočkal
zdroj: ČTK autor: Doležal Michal

"Nás už si přál Krasnodar a Lazio v Evropské lize," prohlásil. "Není to důležité a záleží na tom, jak to viděl. Jestli jsme mu oproti ostatním týmům přišli schůdnější, nebo jestli se chtěl podívat do Prahy. Už i jiné kluby s námi chtěly hrát, ale to dvojutkání si pak představovaly jinak," zhodnotil Dočkal vyjádření majitele rumunského celku.

Sparta se bude do Ligy mistrů snažit dostat po desetiletém čekání. Loni ji při snaze kvalifikovat se do milionářské soutěže zastavil ruský CSKA, ovšem v Evropské lize Pražané došli až do čtvrtfinále. A tyto zkušenosti by podle záložníka pražského celku mohly hrát v úterním střetnutí důležitou roli.

"Věřím, že nám to pomůže. Je to ale složité, přece jen už minulá sezona skončila a uběhla od toho nějaká doba," řekl Dočkal.

"Ale to, co jsme v minulém ročníku dokázali, vnímám jako důležitý faktor, který jsme potřebovali získat k tomu, abychom udělali další krok. A tím krokem je postup do Ligy mistrů," dodal.

Sparta v Evropské lize dokázala vyřadit mimo jiné Krasnodar, Lazio Řím a nestačila až na Villarreal. "Jsou to jen předpoklady, odhady a spekulace, protože se ukáže až na hřišti. Ale cítíme se silní," prohlásil sedmadvacetiletý český reprezentant. "Šanci máme dobrou a bude to hlavně o našem výkonu, jestli budeme schopní postoupit přes Steau," dodal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sparta si před Steauou věří. Hráči chtějí potvrdit dobré sebevědomí
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články