Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR Prostějov

Liberec generálku zvládl a vyhlíží předkolo Evropské ligy

Liberec – Fotbalisté Slovanu Liberec mají za sebou poslední test před utkáním 3. předkola Evropské ligy. Svěřenci trenéra Trpišovského nastoupili na libereckém Městském stadionu v improvizovaném složení bez několika opor. Německý celek Bischofswerdaer FV 08 však přesto zásluhou tří branek z prvního poločasu porazili 3:1.

"Dnes dostala prostor i druhá část hráčů. Bylo to o tom, vidět ty hráče v akci," uvedl trenér Jindřich Trpišovský. Na hrotu dostala prostor nová ofenzivní dvojice Hadaščok-Komličenko. Oba útočníci se od úvodního hvizdu ukazovali v dobrém světle a za svou aktivitu byli odměněni i jedním přesným zásahem.

Liberečtí však kromě ofenzivních výpadů měli viditelné problémy v obraně. Několikrát soupeři doslova naservírovali možnost vstřelit branku. "Chyby se mohou stát. Samozřejmě, čím jich je méně, tím je to lepší. Důležité bude, abychom podobné chyby neudělali v zápasech, až o něco půjde," řekl po utkání obránce Milan Nitrianský.

Je nám líto, video expirovalo.
Liberec - Bischofswerdaer

Ve čtvrtek čeká Liberec 3. předkolo Evropské ligy proti rakouské Admiře. O víkendu poté zahajovací duel české nejvyšší soutěže v Mladé Boleslavi.

Přípravné fotbalové utkání:

Liberec - Bischofswerdaer 3:1 (3:1)

Branky: 7. Hadaščok, 12. Silva, 42. Komličenko - 17. Zille Sestava Liberce: Hladký - Nitranský, Karafiát, Sackey (65. Bláha), Bartošák, Lesniak, Chlumecký (65. Machuča) - Hadaščok (65. Šulc), Da Silva, Navrátil (60. Sixta) - Komličenko. Trenér: Trpišovský.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články