Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Slovácko zaskočilo silný West Ham, se kterým uhrálo remízu

Rohrbach (Rakousko) - Cennou remízu uhráli na soustředění v Rakousku hráči Slovácka. Se sedmým týmem loňského ročníku Premier League West Hamem totiž sehráli remízu 2:2 poté, co se dvakrát prosadil Eldar Civič.

Slovácko sehrálo historicky první zápas s týmem z Premier League. Úvodní respekt k soupeři vedl k tomu, že si šance vypracovávali hlavně Angličané a v 36. minutě se ujali vedení po brance Noblea.

V sestavě West Hamu ještě chyběl francouzský reprezentant Dimitri Payet, přesto přišel z levé strany centr, po němž hlavou zvýšil Fletcher.

Slovácko se však nevzdalo a v posledních deseti minutách West Ham zatlačilo. Nejprve neuspěl ve velké šanci Diviš, ale po rohovém kopu už snížil Civič, který se trefil hlavou přesně pod břevno. V poslední minutě ke stejnému hráči propadl centr z pravé strany a Civič ho znovu poslal tvrdou ranou do téměř totožného místa a zařídil remízu.

Je nám líto, video expirovalo.
Slovácko uhrálo v přípravě remízu s anglickým West Hamem

Slovácko - West Ham United 2:2 (0:1)

Branky: 86. a 90. Civič - 36. Noble, 53. Fletcher.

Sestava Slovácka: Heča (46. Daněk) - Reinberk (72. Chyla), Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski, Daníček - Biolek (55. Civič), Havlík (55. Ťok), Kerbr (74. K. Koné) - Diviš. Trenér: Levý.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články