Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Plzeň si na další tři roky pojistila služby Hubníka a Kozáčika

Plzeň – Roman Hubník a Matúš Kozáčik, reprezentanti, kteří se v barvách České republiky, respektive Slovenska, zúčastnili evropského šampionátu ve Francii, budou i v následujících letech oblékat dres fotbalistů Viktorie Plzeň. Vedení úřadujícího mistra s oběma hráči prodloužilo stávající kontrakty do léta 2019.

Sport
zdroj: ČT4

"Jsem velmi rád, že jsme se s oběma hráči domluvili na jejich dalším působení ve Viktorii. Jak Roman, tak Matúš patří ke klíčovým postavám týmu," řekl generální manažer klubu Adolf Šádek. "Vysíláme tím i pozitivní signál k našim fanouškům, že máme i nadále ty nejvyšší cíle i ambice," dodal.

Dvaatřicetiletý stoper Hubník je v Plzni od roku 2013, kdy přišel z Herthy Berlín. Loni sice odešel z rodinných důvodů na hostování do Olomouce, ale na jaře už byl tahounem a klíčovou postavou v boji o titul. Svými výkony si řekl i o návrat do národního týmu a patřil do základní sestavy na mistrovství Evropy.

Stejně starý Kozáčik je v Plzni jedničkou od roku 2012 a nyní je prvním gólmanem i pro slovenský národní tým. Plzni vychytal tři mistrovské tituly i postup do Ligy mistrů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články