Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Třetí finálové zklamání. Určitě z toho velkou radost nemám, říká Doležal

Teplice - Jablonecký Martin Doležal je sběratelem finálových porážek, nynější prohra s Boleslaví byla už jeho třetí. Doležala mrzela o to více, že on a jeho spoluhráči v utkání nebyli horším týmem.

Sport
zdroj: ČT4

"Já už mám třetí medaili za druhé místo. Vždy to sundám z krku a ne že bych si to vystavil, ale dám to někam, kde se na to občas podívám, ale určitě z toho moc velkou radost nemám," řekl zklamaný Doležal. Litoval, že Jablonec nešel v první půli do vedení. "Dneska jsme určitě nebyli horším týmem, bohužel jako v celé sezoně jsme vyrovnané zápasy nedokázali dotáhnout. Sice jsme neměli až tak vyložené šance, ale kdybych dal hned na začátku gól, mohlo to být jinačí," litoval.

V závěru poločasu Jablonečtí marně žádali penaltu. "Kdyby rozhodčí písknul jednu z těch dvou penalt, která si myslím, že byla, možná by to vypadalo jinak. Myslím, že ten druhý zákrok byla penalta určitě. Náš hráč byl před hráčem, šli do něj dva, ani balon nevzali. I kluci říkali, že to penalta byla. Rozhodčí se ale rozhodl, že ji nepísknul," konstatoval.

Jablonec v lize skončil až sedmý a ambice na postup do Evropské ligy nedokázal naplnit ani v domácím poháru. "Sezona je ostuda. Nerozehráli jsme to dobře a ani jsme to nezakončili. Co se dá dělat, každá sezona není posvícení. Minule se nám dařilo, letos to nešlo. Musí se to nějak vyhodnotit a do přípravy začít znovu," uvedl Doležal.

Se spoluhráči bude čekat, zda se majitel klubu Miroslav Pelta nerozhodne pro větší změny v kádru. "Budeme čekat, jestli se rozhodne některé hráče prodat. Budeme to muset případně respektovat. Nechci ale hodnotit, jestli rozpráší tým. Není to jen v hráčích. Ale přišel teď nový trenér, za půl roku s námi docela dost udělal. Sezonu jsme bohužel nezachránili," dodal Doležal.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články