Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Beckhamův agent jedná o hostování v AC Milán

Milán - Slavný anglický fotbalista David Beckham by mohl od ledna v AC Milán nejen trénovat, ale i hrát. Agent třiatřicetiletého záložníka Los Angeles Galaxy jedná s šéfem italského velkoklubu Adrianem Gallianim o hostování.

David Beckham
zdroj: ČTK-AP autor: ANGEL MARTINEZ

"Jednáme s jeho agentem a věřím, že přijde na několikaměsíční hostování. Tým zůstane neporušený, ale Beckham je prostě něco jiného," řekl dnes Galliani internetové verzi listu Gazzetta dello Sport. Podle agentury AP by mohl Angličan v AC hostovat až do konce sezony.

Již před několika dny se Beckham s Milánem dohodl na tom, že bude v AC od ledna trénovat, aby zůstal fit pro potřeby reprezentačního týmu v době, kdy má zámořská soutěž MLS pauzu. Letos v zimě trénoval Beckham s Arsenalem, ale za klub nehrál.

Stosedminásobný anglický reprezentant, jenž je vedle svých fotbalových kvalit i jednou z největších sportovních celebrit současnosti, působí v Los Angeles od loňského července. Ve zbytku minulé sezony a ani v té letošní se mu nepodařilo dotáhnout ambiciózní kalifornský tým do play off.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články