Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Ronalda rozhněvaly dotazy na jeho venkovní impotenci a odešel z tiskovky

Řím – Mohl by být naprosto spokojený, jelikož se daří jak jemu, tak i Realu Madrid. Cristiano Ronaldo však před úvodním duelem osmifinále Ligy mistrů na půdě AS Řím příliš pozitivně nepůsobil. Na tiskové konferenci reagoval na dotazy novinářů podrážděně, a když přišla otázka na jeho nevýraznou střeleckou formu z posledních venkovních duelů, naštvaně odešel. Textový on-line přenos ze zápasu AS Řím - Real Madrid sledujte na našem webu od 20:45.

Cristiano Ronaldo na tiskové konferenci
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst

V probíhající sezoně dal 32 gólů ve 30 utkáních, v posledních pěti duelech se do černého trefil hned sedmkrát a pod vedením Zinedina Zidana se spoluhráči z Realu ještě nepoznal chuť porážky. Cristiano Ronaldo by podle těchto statistik mohl do utkání s AS Řím nastupovat s úsměvem na tváři a naprostým klidem. Opak je však pravdou.

Když předstoupil před novináře na úterní předzápasové tiskové konferenci, od prvopočátku působil podrážděně a vše kulminovalo závěrečným odchodem. Ten byl ale až vyvrcholením celého vystoupení. Portugalská hvězda už těžce skousávala předchozí otázky, které mu žurnalisté pokládali.

Zejména se mu nelíbil dotaz na rozdíl ve vztazích v Barceloně a Realu. Zatímco Lionel Messi, Neymar a Luis Suárez jsou kamarády i mimo hřiště, o hvězdném madridském triu Ronaldo, Karim Benzema a Gareth Bale se to říct nedá. Novináři se tak ptali, zda to není problém.

Jednatřicetiletý kanonýr na to odpověděl. "To říkáte vy. Když jsem byl v Manchesteru United s Paulem Scholesem, Rio Ferdinandem a Ryanem Giggsem, řekli jsme si pouze dobrý den a dobrou noc a na hřišti jsme byli impozantní. Nedáváme si holt polibky a objetí. Nemusím s Balem a Benzemou chodit na večere nebo je zvát k sobě domů. Důležité je, abychom si rozuměli na hřišti," řekl rázně Ronaldo s tím, že polibky a večeře nic neznamenají.

Pak už přišel zmíněný dotaz na Ronaldovu venkovní formu. Portugalec nedal v posledních čtyřech zápasech na soupeřových hřištích gól a v momentu, kdy se k němu otázka dostala, přišel závěrečný výbuch.

"Můžete mi říct jednoho hráče, který vstřelil od té doby, co hraji ve Španělsku, více branek venku než já? Ne, nemůžete. Žádný totiž není. Na shledanou," dodal rozzlobený Ronaldo, jenž se poté zvedl a z tiskovky odešel.

Vedle sedící trenér Zinedine Zidane se celé situaci jen pousmál. Pokud by ale jeho svěřenec podobně nevrlý výkon předvedl i na hřišti, už by francouzská legenda asi další důvod k úsměvu neměla.

Zdroj
fotbal.cz, http://www.football-italia.net

Hlavní zprávy

Nejčtenější články