Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Stará garda Vítkovic a Baníku na dálku podpořila Srníčka

Ostrava – Bývalý reprezentační brankář Pavel Srníček leží už týden ve vážném stavu na oddělení ostravské fakultní nemocnice. Podporu svému kamarádovi vyjádřili účastníci zápasu starých gard Vítkovic a ostravského Baníku.

Je nám líto, video expirovalo.
Srníčkovi přáli brzké uzdravení staří parťáci

"Obrovský šok, vůbec nikdo to nečekal. S tím, jak Pavel žil, sportoval, je to smůla. Držím palce, aby se z toho dostal a dal se do pořádku," uvedl bývalý reprezentační brankář a Srníčkův parťák Luděk Mikloško.

Sedmačtyřicetiletý Srníček v neděli zkolaboval při běhu v Bohumíně, kam přijel za rodinou. Na dvacet minut se mu zastavilo srdce a po převozu do nemocnice byl bývalý brankář Ostravy, Newcastlu, Sheffieldu Wednesday, Brescie, Portsmouthu, West Hamu a Beiry Mar uveden do umělého spánku.

"Týden před tím jsem si řekl, že jsem přes zimu zparchantěl, že začínám tloustnout, že bych měl začít běhat. Jak jsem slyšel o Pavlovi, tak když už půjdu běhat, tak určitě ne sám. Je to tragédie. Přeju mu, ať se z toho dostane," bývalý útočník Baníku a reprezentace Václav Daněk.

"Dotklo se to všech příznivců fotbalu. Pavlovi přeju všechno nejlepší, aby se z toho dostal a příští rok přišel třeba mezi nás," dodal bývalý útočník Vítkovic a Sparty Marek Trval.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články