Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Baník má odblokované přestupy. Proti Dukle mohou nastoupit nové posily

Ostrava – Do kádru Baníku opět mohou přicházet noví hráči. Na základě rozhodnutí soudu totiž byly ostravskému celku odblokovány přestupy. Před duelem na půdě Dukly Praha tak mohl na poslední chvíli zaregistrovat nové hráče a tři z nich - obránce Jaroslava Machovce a záložníky Václava Ježdíka se Slovákem Richardem Lásikem - už nasadil na Julisce do základní sestavy. Čtvrtá akvizice středopolař Tomáš Mičola nemůže hrát ze zdravotních důvodů.

Noví hráči se s Baníkem připravovali od minulého týdne, ale jejich využití bránilo pozastavení přestupů od arbitrážní komise Fotbalové asociace ČR kvůli dlouholetému sporu klubu s Viktorií Žižkov.

Ostravští ale předložili FAČR předběžné opatření soudu, který kvůli nedořešené kauze nařídil neblokovat přestupy. "Případ průběžně řeší civilní soud v Praze, který aktuálně a celkově už potřetí v průběhu letošního roku rozhodl v náš prospěch," uvedl Baník.

Slezský klub tak na poslední chvíli před utkáním na Dukle stihl zaregistrovat transfer Ježdíka a hostování Machovce s Lásikem.

Ostrava je po pěti odehraných zápasech s jedním bodem poslední a v reprezentační přestávce má za sebou i pohárovou blamáž s Rýmařovem, kde podlehla diviznímu celku 3:4. To byl také impulz ke změnám v kádru.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články