Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Zlín nestačil na Spartu a poprvé ztratil, Plzeň doma opět nevyhrála

Praha – V lize již nezbývá žádný tým, který by neztratil ani bod. Doposud stoprocentní nováček ze Zlína o svoji vynikající bilanci přišel na Spartě, která i díky dvěma proměněným penaltám zvítězila 3:0 a posunula se do čela. Nedařilo se naopak obhájci titulu z Plzně, který pouze remizoval se Slováckem 2:2 a potřetí v řadě v soutěžním duelu nevyhrál, a ani dalšímu favoritovi Jablonci, jenž si po prohře 0:1 odjel z Jihlavy bez bodu.

Kapitán Sparty David Lafata (vpravo) slaví s Josefem Hušbauerem vstřelenou branku
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

Sparta Praha - Zlín 3:0

Stoprocentní ligová bilance Zlína skončila na půdě Sparty. Pražané díky dvěma proměněným penaltám Bořka Dočkala a jednomu zásahu Davida Lafaty porazili nováčka soutěže 3:0. Díky zisku tří bodů se posunuli do čela tabulky, nováček ligy naopak přišel o stoprocentní bilanci.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/319340-sparta-i-diky-dvema-promenenym-penaltam-ukoncila-stoprocentni-bilanci-zlina/)

Viktoria Plzeň - Slovácko 2:2

Po středeční domácí porážce v předkole Ligy mistrů fotbalisté Plzně před vlastními fanoušky neuspěli ani v lize. Proti Slovácku přitom téměř čtyřicet minut hráli v početní převaze, ale nakonec uhráli pouze remízu 2:2. Obhájce titulu tak už třetí soutěžní utkání v řadě nevyhrál a po třech kolech má na kontě jen čtyři body.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/319345-plzen-doma-opet-zklamala-s-oslabenym-slovackem-pouze-remizovala/)

Zbrojovka Brno - Slavia Praha 1:0

Že jim to v Brně v poslední době vůbec nejde, opět dokázali fotbalisté Slavie. Na půdě Zbrojovky prohráli v lize počtvrté v řadě, tentokrát 0:1 a v novém ročníku stále čekají na první vítězství. Naopak Brňané před vlastními fanoušky zvládli i druhý duel. Jediný gól utkání vstřelil Michal Škoda.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ: (//sport/fotbal/319290-souboj-skodu-ovladl-mladsi-michal-jeho-gol-rozhodl-o-vyhre-brna-nad-slavii/)


Jihlava - Jablonec 1:0

Jihlava porazila favorizovaný Jablonec 1:0 a zaznamenala první vítězství v sezoně. Pro Severočechy je to první prohra po osmi ligových zápasech. O výhře jihlavského týmu rozhodl v 19. minutě Marek Jungr, který obešel i gólmana a střílel do prázdné branky.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/319380-vysocina-slavi-prvni-vyhru-na-jejim-stite-zustal-prekvapive-jablonec/)

Liberec - Dukla Praha 1:1

Fotbalisté Liberce remizovali v dohrávce 3. kola první ligy s Duklou 1:1. Domácí poslal do vedení ve 45. minutě Josef Šural, za hosty srovnal po pauze z penalty Tomáš Berger. Deset minut před koncem ale neproměnil pokutový kop střelec první branky Šural. Slovan tak nevyužil šanci dotáhnout se na vedoucí tým tabulky Spartu, Dukla naopak bodovala v Liberci potřetí za sebou.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/319382-liberec-remizoval-s-duklou-1-1-sural-nepromenil-penaltu/)

Příbram - Teplice 3:2

Dvě penalty, pět gólů a jeden fantastický signál. Zápas mezi Příbramí a Teplicemi nabídl dramatickou podívanou, z níž lépe vyšli domácí. Ti svého soupeře udolali 3:2 a připsali si druhou výhru v sezoně. Zároveň zaznamenali nad Teplickými teprve druhé vítězství z posledních deseti duelů.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/319311-dva-goly-filla-teplicim-nestacily-pribram-je-doma-prestrilela/)

Tomáš Pilík z Příbrami slaví vstřelenou branku
zdroj: ČTK autor: Vondrouš Roman

Bohemians 1905 - Sigma Olomouc 1:1

Fotbalisté Bohemians Praha 1905 doma zaváhali i s druhým nováčkem nejvyšší soutěže, když pouze remizovali 1:1 s Olomoucí. V Ďolíčku padly obě branky už v úvodní půlhodině - na vedoucí trefu Václava Vašíčka odpověděl Michal Šmíd. Obě mužstva mají po třech zápasech shodně dva body.

RPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/319312-bohemians-doma-jen-remizovali-s-olomouci/)

Baník Ostrava - Mladá Boleslav 2:2

Fotbalisté Ostravy remizovali s Mladou Boleslaví 2:2 a dočkali se prvního bodového zisku v sezoně. Po dvou gólech Francise Narha měli ve své premiéře na stadionu ve Vítkovicích nakročeno i k výhře, jenže o dvoubrankový náskok přišli a při velkém tlaku soupeře v závěru museli být rádi i za bod. Hostující Jiří Skalák kromě vyrovnávací trefy dvakrát orazítkoval břevno.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/319319-ctyrgolovy-zapas-bez-viteze-ostrava-remizovala-s-boleslavi/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články