Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Česká fotbalová reprezentace se sešla před kvalifikačními zápasy

Praha - Až na Václava Svěrkoše se dnes sešla česká fotbalová reprezentace v hotelu Praha, aby zahájila přípravu na dva kvalifikační zápasy proti Polsku a Slovinsku. Svěrkoš se podle informací mužstva zdržel cestou do Prahy, dorazit má během odpoledne.

Trenér Petr Rada přivítal hodinu po poledni všech jednadvacet povolaných fotbalistů, kteří se budou připravovat pod jeho vedením v Praze až do pátečního odletu do Polska. "Dvacet hráčů už nyní odpočívá po společném obědě, chybí zatím jen Vašek Svěrkoš, který se zdržel na cestě. Ale také on už by měl být přítomen na odpoledním tréninku," uvedl mluvčí výpravy Lukáš Tuček. 

Národní tým nyní čekají každodenní tréninky na pražském Strahově, v pátek už absolvují první přípravu na stadionu v Chorzówě. Po sobotním nočním návratu budou trénovat v Praze už pouze dvakrát a v pondělí 13. října se přesunou do Teplic, kde budou hrát o dva dny později proti Slovinsku.

Na soustředění před sobotním zápasem se sešli i fotbalisté Polska. Základ týmu tvoří hráči ze zahraničních soutěží, kde však většinou sedí na lavičkách. Poláci chtějí po dvojutkání s Českem a Slovenskem zůstat na prvním místě ve třetí skupině.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články