Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Pivarník povede Bohemians 1905 i v příští sezoně

Praha - Fotbalisty Bohemians Praha 1905 povede i v příští sezoně Roman Pivarník. Slovenský trenér podepsal novou dvouletou smlouvu. Ta stávající mu měla vypršet po této sezoně.

Osmačtyřicetiletý Pivarník přišel do Bohemians loni v červnu, když nahradil Luďka Klusáčka. V dosavadních 27 ligových zápasech dovedl tým k osmi výhrám a sedmi remízám a tři kola před koncem tak mají "klokani" v podstatě jistou záchranu.

"Každý klub má přednosti i nedostatky. V každém klubu jsou hodně důležité mezilidské vztahy. A ty tady jsou velmi pozitivní," vysvětlil Pivarník, proč se rozhodl smlouvu s Bohemians prodloužit. "S realizačním týmem, Láďou Valáškem i s majiteli jsme si k sobě našli cestu, to je dobré. Doufám, že Bohemka dokáže věci, které potřebuje, což je investice do kádru a investice do zázemí," dodal bývalý trenér Olomouce, Jihlavy či Prešova.

Vedení klubu od něj očekává, že v další sezoně ještě zlepší výkonnost "klokanů". "Věříme, že trenér Pivarník svým náročným způsobem práce profesionálně zúročí roční působení v Bohemce a A mužstvo pod jeho vedením udrží a ještě zlepší herní kvalitu a výkonnostní úroveň. Jsme přesvědčeni, že přes určité omezené podmínky v investiční oblasti a také v tréninkovém zázemí se práce trenéra Pivarníka a jeho realizačního týmu pozitivně promítne do fungování celého klubu, tedy i do vztahu k juniorce a dorostu," dodal ředitel klubu Ladislav Valášek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články