Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Vydra se trefil popatnácté, Watford slaví postup do Premier League

Londýn – Patnáctou branku v této sezoně druhé anglické ligy zaznamenal Matěj Vydra. Český útočník pojistil vítězství Watfordu na hřišti Brightonu 2:0. Hornets si díky tomu kolo před koncem soutěže zajistili postup do Premier League.

Sport
zdroj: ČT4

Vydra přišel do hry v 65. minutě, kdy už jeho tým vedl po brance Deeneyho, a gól dal ve čtvrté nastavené minutě po rychlém protiútoku do otevřené obrany. Daniel Pudil nebyl ani na lavičce.

Kolo před koncem základní části si Watford díky páté výhře v řadě zajistil přímý postup do Premier League. K tomu mu pomohlo i zaváhání soupeřů. Třetí Middlesbrough prohrálo na hřišti Fulhamu 3:4 a má již nedostižnou ztrátu čtyř bodů. Čtvrtý Norwich zase pouze remizoval s Rotherhamem a jeho odstup je šestibodový.

Z prvního místa může Watford sesadit ještě Bounemouth, který má na něj rovněž čtyřbodovou ztrátu, ale má o zápas méně. To však již nic na postupu Hornets změnit nemůže.

Anglická druhá fotbalová liga - 45. kolo:

Brighton - Watford 0:2 (gól Vydra), Sheffield Wednesday - Leeds 1:2, Birmingham - Charlton 1:0, Cardiff - Blackpool 3:2, Fulham - Middlesbrough 4:3, Huddersfield - Blackburn 2:2, Ipswich - Nottingham 2:1, Millwall - Derby 3:3, Reading - Brentford 0:2, Rotherham - Norwich 1:1, Wigan - Wolverhampton 0:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články