Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Čtvrteční zápasy Poháru UEFA budou klíčové hned pro tři české týmy

Praha - Tři české kluby zítra zasáhnou do odvet prvního kola Poháru UEFA: obě pražská S a ostravský Baník. Nejnadějnější pozici má Sparta, která v úvodním utkání v Záhřebu hrála s Dinamem bez branek.

Druhý klíčový okamžik sezony mají před sebou fotbalisté Sparty Praha. Ten první na konci srpna v boji o Ligu mistrů nezvládli, ve čtvrtek je čeká boj o setrvání v evropských pohárech. Klíčový souboj ale přišel v nejméně vhodnou chvíli - po ligovém kolapsu v Liberci sparťany nehřeje ani výhoda v podobě bezbrankové remízy, kterou si přivezli z úvodního zápasu prvního kola Poháru UEFA na půdě Dinama Záhřeb.

Dát bezpodmínečně branku je také úkolem fotbalistů Slavie v odvetném zápase s FC Vaslui. Před čtrnácti dny v Praze skončilo utkání bezbrankovou remízou, což byl výsledek, který hráčům rumunského klubu ještě víc zvedl sebevědomí.

Stejně je na tom Baník Ostrava - jedině vstřelený gól uchová
jeho fotbalistům v odvetě se Spartakem Moskva šanci na postup do hlavní fáze. Úvodní zápas na Bazalech prohráli 0:1 a ruský klub bude mít ve čtvrtečním duelu vedle lepšího výsledku i výhodu domácího prostředí.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články