Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Besta byl vyřazen z kádru fotbalistů Brna, nepřijde ani Pospěch

Brno - Útočník Aleš Besta byl vyřazen z kádru prvoligových fotbalistů Brna. Vedení klubu k tomuto kroku sáhlo poté, co měl Besta v minulém týdnu na tréninku konflikt nejprve se spoluhráčem Markem Střeštíkem a následně i s trenérem Petrem Uličným. Brněnský útok neposílí ani Zbyněk Pospěch, jehož příchod z Artmedie Petržalka prozatím padl.

Kouč Bestu nenominoval k nedělnímu utkání s Kladnem. "Besta dostal individuální tréninkový plán. Časová hranice jeho vyřazení z kádru není nijak stanovena," řekl majoritní vlastník brněnského klubu Roman Pros.

Besta tvrdí, že ho Uličný fyzicky napadl. "Na tréninku jsem měl ostřejší souboj s Markem Střeštíkem. Nějak to neunesl, tak mi začal nadávat. A do toho přiběhl trenér a chytil mě pod krkem. Tak jsem se sebral a šel do kabiny," řekl hráč MF Dnes. 

Besta má v Brně smlouvu do konce června příštího roku. Klub mu nabídl její prodloužení, to ale fotbalista odmítl. Besta může z Brna odejít buď ještě do konce září, nebo až v zimním přestupním termínu. 

Pospěch zůstane na podzim v Petržalce, jeho plánovaný odchod do Brna se neuskuteční. "Majitelé slovenského klubu se rozhodli, že Pospěcha nyní neuvolní. Jsme ale domluveni, že se k otázce jeho přestupu vrátíme v zimním období," dodal Pros.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články