Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Plzeň uzavírá kolo v Hradci, žene ji vysoké vítězství z minulého kola

Praha - V Hradci Králové se zakončí 18. ligové kolo. Pro domácí to přitom nebude vůbec snadný zápas - přijede totiž plzeňská Viktoria povzbuzená minulým vítězstvím 6:0 proti Českým Budějovicím. Povzbuzením pro Hradec může být ale před duelem skutečnost, že v posledním střetnutím s Plzní uhrál remízu 0:0. Utkání budeme sledovat od 16:00 v textovém on-line přenosu.

Radost plzeňských hráčů
zdroj: ČTK autor: Pavel Němeček

Viktorii se proti Hradci daří a navíc má i jiné vzpomínky: Poslední ligový zápas na hradeckém stadionu Pod lízátky ji totiž v červnu 2013 přinesl titul. Tentokrát se Viktoria proti poslednímu celku tabulky pokusí navázat na minulou výhru 6:0 nad Českými Budějovicemi.

"Rádi bychom si do Hradce přivezli náladu a způsob hry proti Budějovicím. Náš tým je tak vyzrálý, že by neměl soupeře podcenit. Hráči si uvědomují nutnost koncentrace na každé utkání. Zvláště když Hradci vyšla příprava, já očekávám těžké utkání," prohlásil trenér Miroslav Koubek.

Hradec by rád minimálně zopakoval výkon z podzimního pohárového utkání, ve kterém v Plzni remizoval 0:0. "Hrát se dá s každým a při stoprocentním výkonu všech hráčů, týmovém bránění, a když se k nám přikloní štěstí, není jediný důvod, abychom byli předem poraženi," mínil trenér Bohuslav Piilný.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články