Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR Prostějov

Inter prohrál v derby s AC Milán

Řím - Fotbalisté AC Milán napravili nepřesvědčivý start do sezony dnešní výhrou 1:0 v derby s městským rivalem Interem. O jedinou branku zápasu se v první půli postaral hvězdný Brazilec Ronaldinho. AC se tak posunul na šesté místo, naopak Inter, který dohrával bez vyloučeného Burdissa, přišel o vedení v tabulce.

Útočník AC Milan Ronaldinho
zdroj: ČTK autor: ČTK

Milánský AC, v jehož dresu odehrál celé utkání český reprezentant Marek Jankulovski, byl od začátku aktivnějším týmem, v zakončení mu však chyběla přesnost. Až v 36. minutě se na pravé straně uvolnil Kaká, vyslal před branku centr, na který si z plného běhu naskočil Ronaldinho a netradičně hlavou zaznamenal svou první branku v italské lize.

Zaváhání Interu využilo Lazio Řím a po dnešní výhře 3:1 na hřišti FC Turín se posunulo do čela tabulky. Výhru dvěma góly zařídil argentinský kanonýr Mauro Zárate. K výhře přispěl i český stoper David Rozehnal, který do hry zasáhl v 25. minutě, kdy vystřídal zraněného spoluhráče. Výbornými výsledky se prezentuje i Neapol, která vyhrála 1:0 na stadionu v Boloni.

O jedinou branku se čtyři minuty před koncem postaral střídající útočník Denis. Neapol v lize ještě neprohrála, na Lazio ztrácí jediný bod a má o jeden více než Udine, které porazilo 2:1 Sienu. V dresu neúspěšného týmu zůstal Lukáš Jarolím jen na lavičce náhradníků. Až desáté místo patří AS Řím, které dnes vydřelo teprve druhou výhru v sezoně. Vítězství 2:0 nad Bergamem zařídili tečovanou střelou stoper Panucci a útočník Vučinič, který se prosadil ranou z otočky.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články