Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Brno jedná o přestupu útočníka Zbyňka Pospěcha

Brno - Brněnský fotbalový klub hodlá řešit neuspokojivé výsledky z úvodu sezony příchodem dalšího útočníka a uvažovanou posilou je Zbyněk Pospěch, který působí v Artmedii Petržalka. Informoval o tom majitel klubu Roman Pros.

Zbyněk Pospěch
zdroj: fcslovanliberec.cz

"Rádi bychom co nejdříve zajistili příchod jednoho útočníka, tím je Zbyněk Pospěch. O jeho přestupu jednáme. Věříme, že se nám podaří to dotáhnout v nejbližší době," uvedl Pros. Brněnští mají čas do konce září, kdy v České republice skončí přestupní období. 

Pokud se přestup Pospěcha uskuteční, bude to pro pětadvacetiletého fotbalistu další transfer v krátkém sledu. Odchovanec opavského fotbalu prošel nejvyšší soutěží už také ve Slovácku, Liberci i ve Spartě, před jarním odchodem do Artmedie působil jednu sezonu v norském Odd Grenlandu. V české první lize má Pospěch odehráno 94 utkání, vstřelil v nich 17 branek. V Norsku sehrál 17 zápasů a dal pět gólů, na Slovensku během jara v devíti zápasech pětkrát skóroval.

Brnu patří po sedmi kolech šesté místo se třemi výhrami a dvěma remízami. Na střeleckém kontě mají svěřenci Petra Uličného jen osm gólů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články