Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Rosického chce koupit Olympiakos. Mohu potvrdit, říká agent Paska

Londýn - Zájem několikanásobného řeckého šampiona Olympiakosu Pireus o přesun kapitána české fotbalové reprezentace Tomáše Rosického z Arsenalu Londýn je podle hráčova agenta Pavla Pasky vážný. Zatímco v pátek se Rosický poprvé v sezoně nečekaně objevil v základní sestavě a hned svou trefou rozhodl o výhře Arsenalu nad QPR 2:1, dnes se v duelu na hřišti West Hamu neobjevil ani mezi náhradníky.

Tomáš Rosický se raduje z gólu do sítě QPR
zdroj: ČTK/AP autor: Adam Davy

Olympiakos, tradiční účastník Ligy mistrů, nabízí podle anglických médií za Rosického služby tři miliony eur (zhruba 84 milionů korun). Londýnský klub stál Rosický v létě 2006 při přestupu z Dortmundu 10 milionů eur. Dnes je však českému záložníkovi 34 let, často se potýká se zraněními a příliš nehraje.

"Můžu potvrdit, že Řekové mají opravdu velký zájem. Pokud by se ale něco dělo, tak až v novém roce. Zatím vůbec nedošlo k rozhodnutí, jestli se Tomášova situace v Arsenalu bude nějak řešit," citoval Pasku web Aktuálně.cz. Přestupový trh se na měsíc otevře na začátku ledna. Nejbližší zápas hrají Gunners ve čtvrtek na hřišti čtvrtého Southamptonu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články