Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Trenér Scolari láká Christiana Ronalda do Chelsea

Londýn - Brazilský trenér Luis Felipe Scolari nabídl svému bývalému svěřenci z portugalské reprezentace a nejlepšímu střelci loňské ligy mistrů, aby přestoupil do anglického celku Chelsea. Vyslovil se tak před očekávaným nedělním duelem mezi Chelsea a Manchesterem United v anglické Premier League.

Portugalská hvězda má v mistrovském Manchesteru smlouvu ještě na čtyři roky. Jeho pozice v týmu se však začala povážlivě nahýbat po sporu s trenérem United Alexem Fergusonem ohledně možného přestupu do Realu Madrid. Ronaldo nakonec odehraje v dresu Manchesteru další sezonu, sám však tvrdí, že patrně poslední. "Pokud Ronaldo bude chtít, otevřu mu dveře dokořán," nechal se slyšet současný trenér Chelsea Scolari.

Za podobné lanaření Ronalda právě zástupci Realu poslal Ferguson v minulé sezoně stížnost na vedení FIFA. To však jeho nařčení z porušování regulí neschválilo. Vedení Manchesteru považuje Scolariho slova za žertovnou odpověď novinářům a podobné návrhy považuje podle svého vyjádření za velmi překvapující.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články