Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Momenty 9. kola: Výstavní šibenice, chytrý lob a první využití spreje

Praha - Víkendové 9. kolo Synot ligy přineslo několik zajímavých situací. Nádhernou trefu do sítě vedoucí Plzně viděli diváci v Brně. Pěkný fotbalový moment předvedl jeden z hradeckých "Votroků" proti Jablonci. Během zápasu Liberce s Boleslaví se činili gólmani, především ten v domácím dresu. V Teplicích zase došlo na premiéru nové pomůcky pro rozhodčí. Podívejte se na vybrané momenty, které vám mohly uniknout.

Radost hráčů Jablonce
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Levonohý obránce Filip Novák má v nabitém kádru Jablonce na starosti přímé volné kopy. Jeden z nich dobře zakroutil o víkendu proti Hradci, ale domácí brankář Tomáš Koubek jeho záměr přečetl a míč směřující za zeď vyrazil.

Je nám líto, video expirovalo.
Momenty 9. kola: Hradecký Koubek lahůdkově vychytal standardku Nováka

Šikovné zakončení předvedl ve stejném utkání Tomáš Malinský. K jeho smůle netrefil odkrytou branku gólmana Hrubého a po zápase věděl, že to byl klíčový moment ve vývoji utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Momenty 9. kola: Technik Malinský zkoušel chytře lobovat

To Milan Lutonský se v utkání Zbrojovky s Plzní trefil přesně do růžku branky a jeho výstavní gól do šatny znamenal vedení 2:1. Z Brna si ale díky obratu v druhém poločase odvezla všechny tři body Viktoria.

Je nám líto, video expirovalo.
Momenty 9. kola: Nádherná šibenice Lutonského proti Plzni

Gól si připsal i příbramský Martin Sus, ketrý však premiérovou ligovou branku zaznamenal vcelku snadno. Do prázdné branky doklepával ránu spoluhráče Krameše a ještě ho jistil dobíhající Řezníček.

Je nám líto, video expirovalo.
Momenty 9. kola: Snadný první ligový gól Suse z Příbrami

Blízko ke gólu měl ostravský Ghaňan Francis Narh proti Bohemians 1905. Jeho tvrdou ránu zastavila tyč Švengrovy branky a na Bazalalech tak fanoušci trnuli až do poslední minuty, kdy rozhodl Stronati.

Je nám líto, video expirovalo.
Momenty 9. kola: Švengrova tyč zvonila po dělovce Narha

Ondřej Kolář - to je vycházející gólmanská hvězda z Liberce. Jeho výkon v zápase s Mladou Boleslaví snesl ty nejpřísnější parametry, a to je mu teprve devatenáct let. Proti nebezpečným ofenzivním výpadům Středočechů musel několikrát předvést své brankářské umění. Nula obdržených branek na kontě Liberce byla především jeho zásluha.

Je nám líto, video expirovalo.
Momenty 9. kola: Gólmanský talent Kolář vytasil skvělý reflex

Mezinárodní rozhodčí Pavel Královec je prvním českým sudím, který použil novinku z mistrovství světa v Brazílii v tuzemské nejvyšší soutěži. Po utkání přiznal, že mizící sprej ho před časem "potrápil", když ho zapomněl v kabině na MS do 17 let.

Je nám líto, video expirovalo.
Momenty 9. kola: Historické využití spreje v Česku sudím Královcem
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články