Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Výhra nad Čechy by pro Severní Iry byla cennější než skalp Anglie

Belfast - Pokud by fotbalisté Severního Irska ve středu vyhráli nad českými reprezentanty, znamenalo by to pro ně prý víc, než kdyby porazili své odvěké rivaly Angličany. V rozhovoru pro deník Belfast Telegraph to prohlásil záložník Chris Brunt.

"Máme dobrou šanci postoupit na světový šampionát a z této perspektivy, je pro nás výhra nad Českem cennější, než jakákoli výhra nad Angličany," prohlásil Brunt, který si pamatuje tři roky staré vítězství nad Anglií, které Severní Irové dlouho oslavovali. "Máme obrovskou motivaci. Doufejme, že dokážeme napravit zaváhání proti Slovensku," připomněl sobotní porážku 1:2 v Bratislavě v úvodu kvalifikace o mistrovství světa.

Stejně jako jeho spoluhráči i Brunt věří, že jim k výhře pomůže domácí prostředí. "Na stadionu Windsor hrajeme velmi dobře. Doufejme, že to bude další skvělé představení," uvedl Brunt. "Proti Čechům se ale budeme muset hodně snažit, protože je to jeden z nejlepších evropských týmů s hráči, kteří působí ve velkých klubech. Čeká nás tvrdá práce, ale máme na to, abychom vyhráli," dodal devatenáctinásobný reprezentant.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články