Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Boruc byl za porušení večerky vyřazen z polské reprezentace

Varšava - Polský gólman Artur Boruc byl z disciplinárních důvodů vyřazen z národního týmu, jenž bude soupeřem českých fotbalistů v kvalifikaci na mistrovství světa 2010. Osmadvacetiletý brankář Celtiku Glasgow totiž se dvěma spoluhráči porušil večerku po prohře v přátelském zápase s Ukrajinou.

Artur Boruc
zdroj: arturboruc.com

Kyjevský hotel, kde byl polský tým ubytován, opustili v rozporu s nařízením koučem Lea Beenhakkera ještě Dariusz Dudka a Radoslaw Majewski. Nizozemský trenér je na neurčitou dobu také vyřadil z kádru. 

Poláci vstoupí do kvalifikace 6. září domácím zápasem se Slovinskem, o čtyři dny později si zahrají proti San Marinu. Česká reprezentace bude hrát v Polsku 11. října. 

Večírek v jiném hotelu, kterého se prý zúčastnili i polští novináři,  skončila rozsáhlým poškozením jednoho z pokojů. "Naštěstí naše zdroje potvrdily, že za škodu nebyli odpovědni hráči, ale i tak byli tito fotbalisté vyloučeni z národního týmu. Nemyslím si, že budou povoláni pro nejbližší kvalifikační zápasy. Zvažujeme i finanční postih viníků," uvedl šéf polského fotbalu Michal Listkiewicz.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články