Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Slavia nastřílela na Tenerife třináct gólů

Tenerife - Fotbalisté Slavie vysoko vyhráli i druhé tréninkové utkání na soustředění na Kanárských ostrovech. Po úterním vítězství 5:0 nad Buzanadou ve středu večer porazili další tamní tým San Lorenzo drtivě 13:0. Hattrickem se blýskl Štěpán Koreš, poprvé se za červenobílé trefila ghanská posila Joseph Mensah.

Martin Juhar
zdroj: slavia.cz autor: Martin Malý

"Opět můžeme být s přístupem hráčů a hrou spokojení. Nikdo se taky nezranil, což je určitě důležité," uvedl vedoucí mužstva Stanislav Vlček.

"Ráno nás čeká místo tréninku vyplavání, protože po zápase už na přílišnou regeneraci nezbyl čas. Odpoledne pokračujeme s klasickým tréninkem, na programu je i běh po pláži," doplnil Vlček.

Slávisté si přípravu zpestřili sledováním ukázek zápasů Premier League, s jedním celkem z anglické ligy, Evertonem, se potkali přímo v Tenerife. "Připravuje se ve stejném areálu jako my, trenéři se byli podívat na všechny tři tréninky," uvedl Vlček.

Slavia se vrací ze soustředění v pátek, na začátku února pak bude ladit formu pro změnu v Turecku.

Slavia Praha - UD San Lorenzo (Kan. ostr.) 13:0 (8:0)

Branky: Koreš 3, Juhar 2, Vyhnal 2, Prošek, Necid, Gecov, Mensah, Vošahlík z pen., Souček po 1.

Sestava Slavie:

I. poločas: Rakovan - Dostál, Škoda, Neves, Zmrhal - Gecov, Piták - Koreš, Prošek, Juhar - Necid.

II. poločas: Čontofalský - Nitrianský, Souček, Dobrotka, Tusjak - Šimeček, Lička - Hrubý, Mensah, Vošahlík - Vyhnal. Trenér: Koubek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články