Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Psotka v Olomouci skončil jako manažer, bude opět trenérem

Olomouc - Trenérem fotbalistů Olomouce je znovu oficiálně Zdeněk Psotka. Skončil ve funkci generálního manažera klubu, z které vedl tým už v závěrečných třech zápasech podzimní části první ligy. Rozhodlo o tom představenstvo Sigmy.

Psotkovým asistentem bude Radim Kučera, který dosud vedl rezervní tým Olomouce. Svou funkci si vymění s Josefem Muchou, který se od A-týmu přesouvá k rezervě. Druhým asistentem a trenérem brankářů ligového mužstva zůstává Tomáš Lovásik.

"Zdeněk Psotka končí na pozici generálního manažera a stává se hlavním trenérem," řekl předseda představenstva Sigmy Josef Lébr pro klubový web. Devětatřicetiletý Psotka vedl Sigmu v letech 2008 až 2011. Poté trénoval na Slovensku v Senici a po návratu se ujal v Sigmě funkcionářské role.

Na začátku listopadu se však na lavičku Olomouce vrátil, když rozšířil realizační tým kouče Martina Kotůlka a nesl hlavní zodpovědnost za výsledky ve zbývajících zápasech proti Spartě, Znojmu a Dukle. Sigma z nich vytěžila jediný bod za remízu 1:1 se Spartou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články