Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kisel: Předposlední místo je obrovský neúspěch

Uherské Hradiště - Fotbalisté Slavie zažívají hodně složitý podzim, který jim ještě víc zkomplikovala dnešní vysoká porážka 0:3 se Slováckem. Po ní se Pražané propadli na předposlední místo ligové tabulky a nálada hráčů i realizačního týmu se přiblížila bodu mrazu. Velké rozčarování zažíval i kapitán Karol Kisel. "Předposlední místo je obrovský neúspěch. Jsem nesmírně zklamaný. Věřili jsme, že se dostaneme v tabulce někam jinam, do klidnějšího středu. Místo toho jsme zabředli do sestupových vod," posteskl si.

Vzhledem k průběhu hry považoval porážku za hodně krutou. "Měli jsme jednoznačně na to, abychom vyhráli. Neproměnili jsme ale obrovské šance, což je příčinou našeho tříbrankového debaklu," smutně konstatoval Kisel, který je se třemi brankami nejlepším střelcem Slavie v sezoně. Pražané dali jen deset gólů a mají nejhorší útok v lize.

Hledat příčiny propadu Slavie je podle Kisela hodně obtížné. "Rozhodně to není náhoda. Příčiny vidím ve štěstí, koncentrovanosti, kvalitě. Potřebovali jsme vstřelit branku. Slovácko bylo v obraně neuvěřitelným způsobem průchodné. Naše prohra zní jako sci-fi," řekl zkušený středopolař. První poločas sledoval pouze z lavičky. Do hry šel až na druhou půli místo Štěpána Koreše, který v úvodním dějství v krátkém sledu dvakrát ukázal, co všechno se dá ve fotbale neproměnit.

Karol Kisel:

"Všechno mohlo vypadat jinak, kdyby někdo z nás alespoň jednu šanci proměnil. Hráči se snažili, bojovali. Ale asi to nebylo dostatečné k tomu, aby se nám povedlo zvítězit."

První branku inkasovala Slavia z pokutového kopu, ale Kisel nechtěl situaci moc rozebírat. "Penaltu jsem viděl z lavičky, byl jsem daleko. Nechci se pouštět do toho, abych tímto momentem zdůvodnil naši porážku," řekl Kisel.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články