Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Bohemians Praha a Most vypadly z poháru v 1. kole

Praha - Třináct týmů druhé fotbalové ligy dnes vstoupilo do Poháru České pošty a hned v 1. kole dva z nich skončily. Most vypadl s třetiligovou Roudnicí nad Labem a Bohemians Praha dokonce s divizním Hořovickem.

Fotbal
zdroj: Isifa

Roudnice nad Labem si zvolila za domácí prostředí hřiště v Horních Počaplech. Pátý celek tabulky uplynulého ročníku ČFL tam vyhrál nad Mostem 2:1 díky dvěma brankám Jakuba Šimkovského. Vítězný celek se v 2. kole střetne s nováčkem ČFL Admirou Praha.

Hořovické mužstvo, jež trénuje někdejší reprezentant a Fotbalista roku 1984 Jan Berger, si pro změnu pozvalo střížkovského protivníka do Tlustic. Během 90 minut diváci gól neviděli, následný penaltový rozstřel domácí outsider vyhrál 5:3 a v druhém pohárovém kole přivítá dalšího protivníka z Fotbalové národní ligy Ústí nad Labem.

Nejvyššího vítězství dnes dosáhla Karviná, která v Ostravě-Vřesině převálcovala domácího účastníka I.B třídy přesvědčivě 8:1. V nerovném duelu mužstev, jež dělí pět soutěžních stupňů, se blýskl hattrickem Jakub Legierski, podobně jako David Smola z Ústí nad Labem při výhře 6:2 nad Lovosicemi nebo Petr Došlý z Domažlic, které vyhrály stejným skóre v Plzni-Doubravce.

Střelcem dne se však stal se čtyřmi trefami do černého třinecký forvard Josef Čtvrtníček. Zejména jeho zásluhou druholigový nováček zvítězil na půdě divizního Nového Jičína 6:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články