Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Necid odchází z ruské ligy, bude hostovat v Soluni

Praha - Fotbalový reprezentant Tomáš Necid odchází z CSKA Moskva na roční hostování do řeckého klubu PAOK Soluň. O třiadvacetiletého útočníka, jehož kariéru v posledních dvou letech zbrzdila dvě vážná zranění kolena, stály vedle Soluně i její řecký konkurent Olympiakos Pireus, nizozemské Twente Enschede a Rennes z francouzské nejvyšší soutěže.

Tomáš Necid
zdroj: EPA

"Vážím si nabídky Soluně. Bylo vidět, že mě chtějí. Byla to pro mě nejlepší nabídka," prohlásil Necid. "Očekávám, že naberu formu a budu dávat góly," dodal jedním dechem.

Útočník sice v květnu s CSKA prodloužil smlouvu do června 2015, přesto nyní mění dres; především kvůli možnosti pravidelně hrát. "To je teď pro mě nejdůležitější, neberu to jako nějaký ústup. Na fotbalové prostředí v Řecku se těším, jsem šťastný a spokojený, že budu dres Soluně oblékat," citoval hráče server iSport.cz. S PAOK by si také mohl zahrát Ligu mistrů, druhý celek řecké ligy se představí ve 3. předkole prestižní soutěže.

Necid do CSKA odešel v lednu 2009 z pražské Slavie za sumu převyšující sto milionů korun. O dva roky později utrpěl první vážné zranění kolena a loni si přetržení předního zkříženého vazu zopakoval. Letos v dubnu začal znovu hrát za rezervní tým moskevského velkoklubu. V ruské nejvyšší soutěži se ale neobjevil, za poslední dvě sezony v ní odehrál jako střídající hráč jediný zápas.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články