Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Liberec přijde o Štajnera, ten by měl zamířit do Sparty

Liberec – Fotbalista Liberce Jiří Štajner s velkou pravděpodobností v blízké době změní působiště. O klíčového hráče třetího celku tabulky Liberce projevila zájem pražská Sparta. Oba celky již měly několikrát jednat a sám Štajner, jemuž končí po sezoně smlouva, potvrdil, že by nad nabídkou neváhal. "Kdybych dostal jasnou a konkrétní nabídku, tak bych do Sparty šel," uvedl Štajner v rozhovoru s Českou televizí.

"Musím říct, že mě zájem Sparty hodně překvapil. Pro mě by to byla velká výzva. Ze Sparty nějaký zájem je, tady v Liberci jsme se ještě na nové smlouvě nějak nedohadovali. Uvidíme, jak se to celé vyvine. Byla by to trošku změna po třech letech tady v Liberci." řekl České televizi Štajner, kterému po sezoně v Liberci končí smlouva. 

Sparťané zatím zájem o bývalého reprezentanta a člena Klubu ligových kanonýrů se sto a více brankami v ligových soutěžích oficiálně nepotvrdili. Spekuluje se ale o tom, že by Štajner mohl v roli špílmachra na Letné nahradit Marka Matějovského, jenž podával na jaře nevyrovnané výkony.

"Nemůžu být konkrétní. Případné změny v kádru budou součástí naší analýzy, kterou v nejbližší době chystáme pro naše vedení," řekl na tiskové konferenci po dnešním zápase s Duklou Praha kouč Sparty Vítězslav Lavička.

Štajnerovi v Liberci končí smlouva. Na Spartě už během své kariéry krátce působil, na jaře 2004 odehrál v letenském dresu čtrnáct zápasů. Poté odešel do Hannoveru, odkud se v roce 2010 vrátil do Liberce a vloni mu pomohl k zisku titulu.

Je nám líto, video expirovalo.
Jiří Štajner oznámil námluvy se Spartou

 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články