Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Znojmo přehrálo Opavu a dotáhlo Bohemians 1905

Praha - Fotbalisté Znojma zvítězili v dohrávce 22. kola druhé ligy 1:0 v Opavě a v tabulce se bodově dotáhli na vedoucí Bohemians Praha 1905. Uspěl i třetí Sokolov, jenž si díky výhře 2:0 v Čáslavi udržel za lídry tříbodový odstup.

Znojmo uspělo v Opavě přesto, že poslední půlhodinu hrálo bez vyloučeného Heinze. Bývalý reprezentant dostal v 60. minutě červenou kartu za faul na Kostelného. Rozhodnutí padlo v 74. minutě. Unikající Nepožitek vystřelil a jeho tečovaná střela šťastně zapadla do šibenice opavské branky. Domácí nedokázali využít početní převahu, a zkomplikovali si tak boj o záchranu.

Sokolov šel do vedení v Čáslavi ve 13. minutě, kdy nepovedenou Dvořákovu střelu usměrnil za Duchečkova záda Vaněček. Pět minut před poločasovou přestávkou mohli domácí vyrovnat, ale zcela volný Diuf nastřelil břevno. Hosté definitivně rozhodli o své čtvrté výhře za sebou v 76. minutě. Dřížďal z levé strany našel před brankou Čadu a ten poslal míč "z první" do sítě. Čáslav je předposlední bod před Opavou.

Ve třetí dohrávce porazili fotbalisté Varnsdorfu 3:0 HFK Olomouc. Jsou čtvrtí, tři body za Sokolovem, a mají ještě zápas k dobru. Branky vstřelili Schubert, Kotiš z penalty a Rudnickij.

Druhá fotbalová liga:

20. kolo: Čáslav - Sokolov 0:2 (0:1), Varnsdorf - HFK Olomouc 3:0 (1:0).

22. kolo: Opava - Znojmo 0:1 (0:0).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články