Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Barcelona rozhodne o Ronaldinhově osudu do tří dnů

Barcelona - V nejbližších třech dnech se rozhodne o osudu barcelonského fotbalisty Ronaldinha. Ten z klubu odchází po neshodách i neúspěších v uplynulé sezoně a zájem o něj jeví AC Milán a Manchester City. Po dnešní schůzce s brazilským hráčem a jeho bratrem a manažerem v jedné osobě Robertem de Assisem na stadionu Nou Camp to oznámilo vedení katalánského klubu.

Obě strany si daly dva až tři dny, aby dokončily hráčův přestup do jednoho z klubů, který má o Ronaldinha zájem," citovala agentura Reuters prohlášení barcelonského celku. "Pokud se přestupy nedohodnou, hráč se zapojí se zbytkem týmu do přípravy."  Podle původních zpráv Ronaldinho zmeškal začátek přípravy, když nedorazil na dnešní fyzické testy. Těch se měl podle nového trenéra Pepeho Guardioly zúčastnit, přestože kouč o osmadvacetiletého Brazilce nestojí.

O Ronaldinha, který má za sebou nevydařenou sezonu, projevují velký zájem AC Milán a Manchester City. Právě anglický tým je podle šéfa Barcelony Joana Laporty momentálně kandidátem číslo jedna. "Ronaldinho má dvě zajímavé nabídky a přiklánějí se spíše k té z Manchesteru City," řekl Laporta rozhlasové stanici Catalunya Radio. Podle španělských médií nabízí klub bývalého thajského premiéra Tchaksina Šinavatry za někdejšího nejlepšího hráče světa 32 milionů eur (745 milionů korun). "Doufáme, že se situace vyřeší v tomto týdnu," uvedl Laporta.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články