Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Vydra opět zářil, Watford díky jeho dvěma brankám vyhrál potřetí v řadě

Londýn – Skvělou formu opět potvrdil český reprezentační útočník Matěj Vydra, když ve 29. kole druhé anglické ligy potřetí v řadě vstřelil dvě branky a pomohl svému celku k vítězství 3:0 nad Nottinghamem Forest. Watford se díky tomuto vítězství posunul již na čtvrtou příčku a na druhé místo, zaručující přímý postup do Premier League, nyní ztrácí bod.

Matěj Vydra slaví se svými spoluhráči
zdroj: Isifa

Dvacetiletý Vydra se do tabulky střelců poprvé zapsal již ve dvacáté minutě, když si jeho kolega v útoku Deeney odstavil hráče, přihrál českému útočníkovi a Watford vedl. O dvanáct minut později si oba útočníci role prohodili. Vydra utekl obraně a  tváří tvář brankáři místo střely našel svého útočného partnera a Hornets vedli již o dvě branky.

A hosté i s druhým Čechem v sestavě Danielem Pudilem, jenž v minulém kole chyběl, zápas kontrolovali v druhé půli a o osudu utkání čtvrt hodiny před koncem rozhodl svým osmnáctým gólem v sezoně opět Vydra. Přesným pasem ho za obranou Abdi a Vydra zkušeně přehodil Darlowa v brane Nottinghamu.

Reprezentační útočník Vydra zahájil svou aktuální střeleckou sérii před měsícem, kdy v domácím utkání právě proti Nottinghamu zaznamenal dvě branky. V dalších pěti zápasech se mu stejný kousek povedl čtyřikrát a celkově má na kontě už 18 gólů.

Watford se díky čtvrté výhře z posledních pěti zápasů posunul na čtvrtou příčku v tabulce a na druhý Leicester ztrácí pouhý jeden bod.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články