Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Chelsea bez Čecha prohrála s posledním Queens Parkem

Londýn - Fotbalisté Chelsea prohráli v dnešním 21. kole anglické ligy s posledním Queens Parkem 0:1 a promarnili možnost vrátit se na třetí místo v tabulce. V brance domácích chyběla kvůli zranění třísel česká reprezentační jednička Petr Čech.

Rafael Benítez a hráči Chelsea
zdroj: Getty Images autor: Clive Rose

V sestavě místo Čecha, který se zranil v nedělním utkání s Evertonem, nastoupil Ross Turnbull a připsal si první ligový start v sezoně. Čisté konto držel až do 78. minuty, kdy ho překonal bývalý hráč Chelsea Shaun Wright-Phillips.

Někdejší anglický reprezentant zaznamenal svou první trefu od května 2010 a zařídil Queens Parku teprve druhou výhru v sezoně. V tabulce jsou Rangers nadále poslední, bodově se však dotáhli na Reading.

Chelsea prohrála po čtyřech vítězstvích za sebou a je čtvrtá o bod za Tottenhamem, má však jeden zápas k dobru. Na druhý Manchester City ztrácí tým trenéra Rafaela Beníteze sedm bodů a na vedoucí United čtrnáct. V dresu Liverpoolu se dvěma góly ve druhém utkání za sebou blýskl Luis Suárez a výrazně přispěl k výhře 3:0 nad Sunderlandem.

Anglická fotbalová liga - 21. kolo:

Chelsea - QPR 0:1 (78. Wright-Phillips), Liverpool - Sunderland 3:0 (26. a 52. Suárez, 19. Sterling), Newcastle - Everton 1:2 (2. P. Cissé - 43. Baines, 60. Anichebe).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články