Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Bohemians 1905 zdolali Znojmo 1:0, Karviná remizovala s Vlašimí

Praha - Fotbalisté Bohemians 1905 porazili v šestém kole druhé ligy Znojmo 1:0 a vystřídali ho na druhé příčce tabulky. Na vedoucí Viktorii Žižkov ztrácejí oba soupeři tři body. V 70. minutě rozhodl zápas gól Jakuba Rady, který tak připravil Znojmu první porážku. V druhém dnešním zápase remizovala domácím Karviná s Čáslaví 0:0.

Stejně jako v minulých zápasech měli Pražané od začátku převahu, nedokázali ji ale vyjádřit gólově. Moravcovy centry Bartek a Nerad zakončili nad branku, Bálkovi míč sklouzl a znojemský brankář Hrubý vyřešil i další domácí šance. 

Druhý poločas začal velkou šancí hostů. Okleštěk s Nepožitkem se po levé straně prokombinovali až před branku, ale Mandulovi přihráli do postavení mimo hru. Pak opět získali kontrolu nad zápasem "klokani" a v 70. minutě přišel rozhodující moment. Bartek dvakrát vystřelil, obě jeho rány znojemská obrana zblokovala, ale podruhé se míč odrazil k volnému Radovi, který prostřelil Hrubého. 

Zvýšit náskok mohl střídající Potočný, avšak rychlý protiútok vyřešil zbrklou střelou. Na druhé straně zahrozili Okleštěk s Nepožitkem, míč ale proletěl kolem Sňozíkovy branky. Nepožitek nakonec zápas nedohrál, za faul na Hauera dostal červenou kartu. 

Karviná nedala branku již potřetí v řadě

Fotbalisté Karviné remizovali v šestém kole druhé ligy s Vlašimí 0:0 a v tabulce zůstali předposlední. Potřetí za sebou se tak karvinští fanoušci nemohli v domácím utkání radovat ze vstřeleného gólu.

Domácí fotbalisté sice bojovali, avšak stejně jako v předcházejících zápasech si žádnou vyloženou brankovou příležitost nevytvořili. Středočeši sice v závěru poločasu přišli o dva zraněné hráče, přesto byli po změně stran aktivnější. Karviná hrála v křeči a nic se jí nedařilo, nakonec byli domácí rádi za bod.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články