Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Bude se to lepšit, věří Ancelotti po bídném startu PSG

Praha - Fotbalový klub Paris St. Germain v létě utrácel nejvíc ve své historii, do domácí soutěže ale odstartoval nejhůře za posledních dvacet let: Po třech kolech má na kontě tři body a čeká na vítězství. Trenér Carlo Ancelotti nepanikaří a věří, že jeho hráči se budou jenom zlepšovat.

Nový trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti
zdroj: ISIFA

"Samozřejmě nejsme s výsledky spokojení, představovali jsme si něco jiného. Hráčskou kvalitu na vítězství máme, ale musíme ještě zapracovat na souhře. Jde jen o technické a taktické problémy, nejde o to, že je na nás vyvíjen tlak. Přišlo hodně nových hráčů a postupně se to bude lepšit," citovala Ancelottiho agentura AFP.

PSG vydřel v úvodním kole remízu 2:2 s Lorientem až v poslední minutě penaltou nové posily Zlatana Ibrahimoviče. Poté pařížský tým remizoval 0:0 s Ajacciem a stejným výsledkem skončilo i nedělní domácí utkání s Bordeaux, přestože soupeř šetřil největší opory včetně českého záložníka Jaroslava Plašila na odvetu 4. předkola Evropské ligy s CZ Bělehrad.

"Momentálně nehrajeme dobrý fotbal, je to bez rychlosti, bez přirozenosti, daleko od soupeřovy branky. Všichni hráči mají určité problémy," vysvětloval Ancelotti. Jeho kádr v létě posílili zkušení fotbalisté za více než 130 milionů eur (3,2 miliardy korun), přesto v neděli překvapil zařazením sedmnáctiletého záložníka Adriena Rabiota.

Švéd Ibrahimovič je zatím jediným střelcem, od úvodního duelu ho ale trápí zranění. "Nebyl úplně stoprocentně zdravý, měl menší problémy s chodidlem. Sice na tom tvrdě pracoval, ale pořád to ještě nebylo ono, do příště bude lepší," věřil Ancelotti po utkání s Bordeaux.

Úřadující vicemistr je na tom ale pořád lépe než obhájce titulu Montpellier. Ten má po nedělní porážce 0:1 s Marseille na kontě jediný bod a je na sestupovém osmnáctém místě. Ani Montpellier v posledních patnácti sezonách nikdy neodstartoval Ligue 1 hůř.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články