Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

Plzeňské soustředění završí duel se Spartakem Moskva

Plzeň - Plzeňská sestava zažila za poslední rok spoustu změn - odešly totiž hlavní opory Pilař, Jiráček, Petržela. Trenér Vrba musí sázet na nové tváře. S sebou na herní soustředění před sezonou, v rámci kterého se utkají s Kluží, Salcburkem a Spartakem Moskva, proto bere i záložníka Patrika Hrošovského nebo letošní posilu z Příbrami Tomáše Wágnera.

"Všichni tři soupeři jsou hodně kvalitní a hrávají pravidelně evropské poháry. V těchto zápasech se rozhodne o složení mužstva pro první zápasy sezony. Všichni hráči dostanou dostatek prostoru, aby ukázali, co v nich je," prohlásil trenér Vrba.

Do nominace na soustředění se nevešli mladíci Michal Růžička, Adam Beránek, Daniel Černý, Matěj Kyndl, Lukáš Libotovský či Michael Krmenčík. Místo nezůstalo ani na defenzivního univerzála Petra Trappa, který s největší pravděpodobností zamíří na hostování do Příbrami, kde by se měl od čtvrtka zapojit do přípravy.

"Kádr odjíždějící do Rakouska se již velmi blíží finální verzi, se kterou vstoupíme do nové sezony. Možné změny samozřejmě nejde nikdy zcela vyloučit, nicméně minimálně směrem ven je to nyní za Viktorii uzavřená kapitola," řekl generální manažer klubu Adolf Šádek. "Mladí hráči, kteří se nevešli do nominace, se nyní budou připravovat s juniorkou. O jejich další formě uplatnění ve Viktorii budeme jednat po návratu celku z herního soustředění," dodal.

Aktuální kádr fotbalistů Plzně:

Brankáři: Petr Bolek, Matúš Kozáčik, Aleš Mandous.

Obránci: David Limberský, Radim Řezník, Radek Šírl, František Ševinský, Matěj Končal, František Rajtoral, Marián Čišovský, Václav Procházka.

Záložníci: Pavel Horváth, Edgar Malakjan, David Štípek, Vladimír Darida, Marek Hanousek, Martin Fillo, Daniel Kolář, Jakub Hora, Patrik Hrošovský.

Útočníci: Michal Ďuriš, Marek Bakoš, Tomáš Wágner.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články